Big
Normal
Tablet
Mobile

Együttműködő partnereink

A Szennai Skanzen különlegessége, hogy egy élő falu közepén a közösség aktív részvételével jött létre. Fontosnak tartjuk, hogy a helyi civil szervezetekkel jó kapcsolatot ápoljunk.
Szerző: 2016. május 12.

Lázi Dombi Kulturális Egyesület

A Lázi-Dombi Kulturális Egyesület 2002-ben alakult Szenna községben, és számos rendezvényt, családi programot, tábort valósított meg a Szennai Skanzennel közösen. Az Egyesület fő célkitűzései között szerepel a falu és a hozzá tartozó környező települések kulturális életének fellendítése, felkarolása, továbbá hangsúlyt fektet környezete védelmére és a sportélet közösségépítő erejére.

www.lazidombi.hu

 

METEOR Természetbarát Turista Egyesület

Az 1982-ben alakult egyesület alapvető célja, hogy a természeti és épített környezet bemutatásával megismertettesse és megszerettesse a természetjárást. Tagjai közösen túráznak, közösen tartják rendben a turistautakat. Minden évben a gyalogos-, kerékpáros-, buszos- és teljesítménytúrákon kívül megrendezik a nagysikerű Mikulás Túrát, amelynek egyik helyszíne a Szennai Skanzen. Az egyesület két kulcsos turistaházat üzemeltet Kaposvártól délre Simonfa községben, a 67-es út közelében a dél-dunántúli Kéktúra útvonalán.

www.meteor-kaposvar.hu

 Kapcsolódó cikkek
Látogatás

Rendezvények

A Szennai Skanzen minden hónapra tartogat egy-egy igazán jó programot. Ismerje meg velünk néphagyományainkat, Somogy megye féltve őrzött kincseit. Szemezgessen programjaink közül!
... ahol hagyományaink tovább élnek!

nyitvatartás: kedd-vasárnap 9:00 - 17:00

Elérhetőségek:
7477 Szenna, Rákóczi u. 2.
Telefon: +36 (82) 584 013
E-mail:szenna@sznm.hu