Big
Normal
Tablet
Mobile

Családi nap

Családi programjaink az összetartozást erősítik, és ezért az ide érkezőknek még csak meg sem kell erőltetniük magukat, hiszen elég, ha megengedik, hogy a kor és a környezet szelleme egy kicsit átjárja lenge ruháikat és – vélhetően – fáradt lelküket.
Szerző: 2016. május 09.

Egy családi nap sokféleképpen elképzelhető: lehet ez a szűk, vagy kicsit bővebb család, ahol anya, apa gyerekek, esetleg a nagyszülőkkel kiegészülve kíván eltölteni egy kellemes napot. De elképzelhető az is, hogy egy cég szeretne azzal kedveskedni dolgozóinak, hogy nemcsak, hogy programot szervez nekik, de oda a családjukat is meghívja. Bármilyen is legyen az adott családi nap összetétele, nálunk mindegyikre talál programot. Hatalmas szabadtéri területünkön és fedett helyiségeinkben számos programelem díszítheti az együtt töltött órákat.

Családi programjaink az összetartozást erősítik, és ezért az ide érkezőknek még csak meg sem kell erőltetniük magukat, hiszen elég, ha megengedik, hogy a kor és a környezet szelleme egy kicsit átjárja lenge ruháikat és – vélhetően – fáradt lelküket.

 

dahfgfpoaifhapdosiaofihorsrzjlksdgfjédy.jpg

 

Területünkön lehetőség van egy-egy udvar vagy akár a Szennai Skanzen teljes területének használatára. A bérleti díj egyedi ajánlat részét képezi, mely függ az igényelt terület nagyságától és a bérleti időtől.

 

Különböző kiegészítő szolgáltatások igénybevételével egyénileg összeállított programot tudunk biztosítani, melyekkel még különlegesebbé, színesebbé varázsolhatják napjukat.

 

A választható kézműves foglalkozások alatt megismerhetik egy-egy tevékenység fortélyait, próbára tehetik kézügyességüket, kreativitásukat, az elkészült tárgyak elvihetőek, vagy karitatív célra felajánlhatók. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

 

Játékkészítés

Gyöngyfűzés

Szövés-fonás

Nemezelés

 

A játékudvaron a résztvevők népi hagyományokra épülő sportágakban, játékokban tehetik próbára ügyességüket, erejüket. Felnőttek, gyerekek egyaránt kipróbálhatják, hogyan és miket játszottak nagyszüleink, dédszüleink. Lehetőség van önálló játékra, de kérésre biztosítunk játékvezetőt egy fergeteges csapatjátékokhoz, csapatversenyekhez.

 

Csülközés

Bigézés

Mocsárjárás

Gúzskarika dobás

Kislabda dobás

Falusi teke

Óriás táblás társasjátékok

 

A felsorolt programokon kívül bármilyen más kívánságot illetve egyéni igényekhez igazodó kérést is szívesen teljesítünk, széleskörű kapcsolatainknak köszönhetően akár bábelőadást, mesedélutánt, felnőtteknek szóló kulturális programot is tudunk biztosítani egyedi árképzés szerint.

 

Egyedi programok összeállítása, és árajánlatkérés:

Kovács-Hegedűs Lászlóné (Elvira)

programszervező, értékesítő

Tel: +36 70 456 95 36

szenna@skanzen.huKapcsolódó cikkek
Látogatás

Rendezvények

A Szennai Skanzen minden hónapra tartogat egy-egy igazán jó programot. Ismerje meg velünk néphagyományainkat, Somogy megye féltve őrzött kincseit. Szemezgessen programjaink közül!
... ahol hagyományaink tovább élnek!

nyitvatartás: kedd-vasárnap 9:00 - 17:00

Elérhetőségek:
7477 Szenna, Rákóczi u. 2.
Telefon: +36 (82) 584 013
E-mail:szenna@sznm.hu